MTV Movie Awards 2010: het stemmen kan beginnen!

dinsdag 30 maart 2010

MTV heeft vandaag bekend gemaakt dat voor de 'MTV Movie Awards 2010' de kijkers de macht in handen hebben. Zij bepalen namelijk wie er genomineerd worden voor de 'MTV Movie Awards 2010'. Vanaf vandaag tot 9 april 12.00 uur kunnen fans hun stem uitbrengen op de speciale website MovieAwards.MTV.com.

De fans kunnen in 13 categorieën aangeven wat hun favoriete films, supersterren en filmmomenten zijn. Op de daaruit voortkomende definitieve lijst kan vanaf 11 mei tot 5 juni gestemd worden.


Dit jaar zijn er drie nieuwe categorieën toegevoegd aan de lijst van categorieën waarop gestemd kan worden, namelijk ‘BEST ASS-KICKING STAR’, ‘BEST SCARED AS SH*T PERFORMANCE’ en ‘GLOBAL SUPERSTAR’.

Voor het eerst OOIT in de geschiedenis van de MTV Movie Awards wordt het stemmen een internationale aangelegenheid. Wereldwijd kunnen kijkers stemmen op hun favoriete ster voor de ‘GLOBAL SUPERSTAR’ award. In Nederland kan er gestemd worden via de Nederlandse Movie Awards site

De MTV Movie Awards 2010 worden uitgezonden in 161 landen wereldwijd. De 19e editie van de MTV Movie Awards wordt live uitgezonden op 7 juni om 03:00 uur Nederlandse tijd, vanuit het Gibson Amphitheatre in Universal City, Californië.
 
De MTV Movie Awards 2010 categorieën zijn:
BEST MOVIE (tijdens de live uitzending kan hierop nog steeds gestemd worden)
BEST COMEDIC PERFORMANCE
BEST VILLAIN
BEST KISS
BEST FIGHT
BEST MALE PERFORMANCE
BEST FEMALE PERFORMANCE
BEST FEMALE BREAKOUT STAR
BEST MALE BREAKOUT STAR
BEST WTF MOMENT
GLOBAL SUPERSTAR (nieuwe categorie)
BEST ASS-KICKING STAR (nieuwe categorie)
BEST SCARED AS SH*T PERFORMANCE (nieuwe categorie)
 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland n melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers