'My 600-lb Life' vanaf maandag op TLC

zondag 7 maart 2021

Niemand kiest ervoor om extreem overgewicht te hebben. En zeker niet om meer dan 275 kilogram te wegen, zoals de personen die centraal staan in het programma 'My 600-lb Life'.

Onderliggende emotionele problemen zijn vaak de oorzaak van de enorme gewichtstoename die ze in de loop der jaren hebben zien gebeuren, met als gevolg dat ze nu nog minder goed voor zichzelf kunnen zorgen en het steeds lastiger wordt om de negatieve cyclus te doorbreken. Vandaar dat ze hun hoop gericht hebben op Dr. Nowzaradan die ze kan helpen met een maagoperatie. Maar dan zullen ze zelf ook belangrijke aanpassingen moeten doen aan hun dieet en levenspatroon. In een nieuw seizoen volgen we de stappen die ze zetten op weg naar een nieuwe en minder zware toekomst. In alle opzichten.


'My 600-lb Life', vanaf maandag 8 maart om 20.30 uur op TLC.

Persbericht TLC
https://www.tlc.be/

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers