Nathan Rutjes nieuwe aanwinst voor 'Zappsport'

woensdag 17 januari 2024
Foto: AVROTROS - © Elvin Boer 2024

Het team van 'Zappsport' krijgt versterking. Voormalig profvoetballer Nathan Rutjes is vanaf aanstaande zaterdag voor het eerst te zien in 'Zappsport The Battle'. Het 'Zappsport' presentatieteam bestaat nu uit Ron Boszhard, Britt Dekker, Nathan Rutjes, Marije Zuurveld en Nienke van Dijk.

Ron focust zich vanaf nu op de 'Zappsport Kantine'. Britt, Marije en Nienke zijn door de jaren heen gevestigde 'Zappsport' gezichten geworden en presenteren samen met Nathan 'The Battles'. Nathan neemt het deze zaterdag op tegen Nienke. Nathan: ’Ik heb enorm veel plezier in het presenteren van 'The Battle'. De interactie met de kinderen vind ik zó leuk, daar kan je me ‘s nachts voor wakker maken!’.


Het AVROTROS jeugdprogramma 'Zappsport' zet zich al 22 jaar in om kinderen te motiveren om te bewegen en kennis te laten maken met sport. In 'Zappsport The Battle' stellen twee presentatoren een team van kinderen, leraren of ouders op. Deze strijden, na een korte training, tegen elkaar in de allesbeslissende battle. In 'Zappsport Kantine' helpen Nienke, Marije en Nathan kinderen met hun wensen en dromen op sportgebied. Ook krijgen ze de kans om hun sport idool te ontmoeten. Ron en de typetjes Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman komen ook iedere week aan bod.

'Zappsport The Battle', iedere zaterdag en 'Zappsport Kantine', iedere zondag om 8.40 uur bij AVROTROS op NPO Zapp.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Eind jaren 80 vocht Freddie Mercury in het geheim tegen aids, een ziekte die honderdduizenden mensen het leven kostte en homofobie rechtvaardigde. Opmerkelijk: in de jaren na zijn dood werd de publieke houding tegenover homoseksualiteit sneller dan ooit vrijer. Deze biografie bevat het eerste grote interview met Freddie's zus Kashmira Bulsara en gesprekken met de sterren van het Freddie Mercury Tribute Concert van 20 april 1992 in het Wembley Stadium in Londen. Dit is het verhaal van een tragedie die gezorgd heeft dat levensbelangrijke gesprekken die uit den boze waren, eindelijk toch gevoerd konden worden. M.m.v. Roger Daltrey, Lisa Stansfield, Paul Young, Harvey Goldsmith e.a.

'Freddie: The Final Act', om 21.15 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers