Nederlands beste comedy acteurs in Videoland Original 'Barrie Barista en Het Einde Der Tijden'

donderdag 16 juli 2020

In de nieuwe Videoland Original 'Barrie Barista en Het Einde Der Tijden' ontvangt Henry van Loon als Barrie Barista de beste Nederlandse comedy-acteurs in zijn coffeebar.

De topcast van de absurde serie bestaat naast Henry van Loon uit Theo Maassen, Elise Schaap, Yannick van de Velde, Tom van Kalmthout, Ilse Warringa, Gijs Naber, Sezgin Güleç, Steef Cuijpers, Mert Ugurdiken, Loes Schnepper, Pieter Bouwman, Ruben van der Meer, Susan Radder, Jelka van Houten en Huub Smit. Zij spelen zijn klanten die hun prioriteiten tijdens de apocalyps totaal verkeerd hebben liggen.


In 'Barrie Barista En Het Einde Der Tijden' staat de wereld in brand. Dat weerhoudt Barrie Barista (Henry van Loon), er niet van om er alles aan te doen om zijn coffeebar overeind te houden. Barrie is ervan overtuigd dat een goede kop koffie elke situatie kan verbeteren, maar Barrie’s klanten hebben hun prioriteiten tijdens de Apocalyps totaal verkeerd liggen, waardoor zijn goede bedoelingen en optimisme faliekant mislukken.

Regisseur Flip van der Kuil weet ook in deze nieuwe comedy, die hij samen met Stephan Miras creëerde en schreef, weer feilloos de pijnpunten in de wereld aan te kaarten met zijn grenzeloze humor. Dit gecombineerd met het sterke improvisatievermogen van de gehele cast creëerde een hoop extra grappen en hilarische momenten.

'Barrie Barista en Het Einde Der Tijden' is geproduceerd door executive producers Maarten Swart en Flip van der Kuil voor Kaap Holland Series en Dead Duck Productions en is vanaf vrijdag 17 juli exclusief te zien bij Videoland.

'Barrie Barista en Het Einde Der Tijden' wordt geregisseerd door Flip van der Kuil en is vanaf vrijdag 17 juli te zien bij Videoland.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers