Net5 met nieuw programma 'Wereldreis op Wielen'

dinsdag 12 september 2017

In het nieuwe Net5-programma 'Wereldreis op Wielen' geven drie avontuurlijke stellen en gezinnen hun huidige leven op om voor onbepaalde tijd op wereldreis te gaan. De avonturiers gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road: ze krijgen allemaal een tiny house op wielen.

Ze ontdekken – met hun huisje in hun kielzog – het ene continent na het andere en zijn niet gebonden aan een baan, hypotheek of andere verplichtingen. Dat klinkt als een droomleven, maar is het ook echt de weg naar geluk?


'Wereldreis op Wielen' biedt de verschillende stellen en families een unieke kans, maar er is een catch… ze moeten alles samen doen. Ze krijgen een gezamenlijk startbudget en moeten onderling bepalen waar ze dat geld aan uitgeven. Ze moeten ook samen besluiten waar ze heen gaan, hoe ze hun dagen invullen en later ook hoe ze hun geld gaan verdienen. Het is heel simpel: de meeste stemmen gelden.

De kijker volgt hun leven en avonturen, en is getuige van hun hoogte- en dieptepunten. Maar het is niet vanzelfsprekend dat ze ook mogen blijven reizen. Het minst populaire stel of gezin kan worden weggestemd en vliegt dan naar huis, om plaats te maken voor een nieuwe familie of stel. Zij nemen het tiny house over en starten aan hún 'Wereldreis op Wielen'.

'Wereldreis op Wielen' wordt ontwikkeld en geproduceerd door Talpa en is in 2018 te zien bij Net5.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland n melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers