Netflix onthult de startdatum van 'The Gray Man'

maandag 2 mei 2022
Foto: © Netflix 2022

In 'The Gray Man' maken we kennis met voormalig CIA-agent en doorgewinterde huurmoordenaar Court Gentry (Ryan Gosling), ook wel bekend als Sierra Six.

Na een flinke tijd in de federale gevangenis wordt Gentry gerekruteerd door zijn contactpersoon Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton). Maar dit keer zijn de rollen omgedraaid en blijkt Six zelf een doelwit te zijn. Zijn ex-collega Lloyd Hansen (Chris Evans) heeft een wereldwijde klopjacht op hem ingezet en doet er alles aan om Six uit te schakelen. Agent Dani Miranda (Ana de Armas) schiet Six te hulp en dat blijkt hij hard nodig te hebben…


De actiethriller is geproduceerd door Netflix/AGBO en geregisseerd door Anthony en Joe Russo. Ryan Gosling vervult de rol van 'The Gray Man' en Chris Evans is zijn psychopatische tegenstander. De cast bestaat verder uit Ana de Armas, Regé-Jean Page, Billy Bob Thornton, Jessica Henwick, Dhanush, Wagner Moura en Alfred Woodard.

Het scenario is gebaseerd op het boek 'The Gray Man' van Mark Greaney en is geschreven door Joe Russo, Christopher Markus en Stephen McFeely. De producers zijn Joe Roth, Jeffery Kirschenbaum, Joe Russo, Anthony Russo, Mike Larocca en Chris Castaldi. De uitvoerend producenten zijn Patrick Newall, Christopher Markus, Stephen McFeely, Jake Aust, Angela Russo-Otstot, Geoff Haley, Zack Roth en Palak Patel.

'The Gray Man' is vanaf 13 juli in een selectie Nederlandse bioscopen en vanaf 22 juli wereldwijd op Netflix te zien.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers