Nieuw bij RTL 5: 'Beter in bed'

maandag 5 september 2005

Het vernieuwde RTL 5 komt vanaf dinsdag 6 september met een Nederlandse versie van de Britse tv-formule 'The Sex Inspectors', in Nederland uitgezonden onder de titel 'Beter In Bed!'. In deze edutainment-reeks nemen twee (s)experts de taak op zich om, aan de hand van de problemen en verwachtingen binnen de relatie van koppels, een nieuwe start te bewerkstelligen voor het in het slop geraakte seksleven. 'Beter in Bed' toont geen expliciete beelden, maar gaat dieper in op het onderkennen, analyseren en oplossen van seksuele problemen.

D


e specialisten Cora Emens en Pras and Baidjnath Misier confronteren de stellen met hun eigen handelingen, analyseren en bekritiseren de beelden en sturen bij waar nodig. Cora en Prasand geven de koppels bruikbare tips & tricks en de vorderingen worden vervolgens met een infrarood-camera geregistreerd. Elke week staat een ander stel centraal dat er een gammel of ingedut seksleven op nahoudt.

In Nederland kan nagenoeg alles op het gebied van seksualiteit. Dit betekent echter niet dat problemen niet voorkomen. Zeker binnen langlopende relaties kan de seksualiteit wel eens voor korte of lange(re) tijd in een stevige impasse geraken. Maar hoe kan een tijdelijke seksdip verholpen worden? De experts van 'Beter In Bed!' laten geen hulpmiddel onbenut om alle problemen, hoe complex ook, uit de wereld te helpen en het seksleven van zowel de deelnemers als de kijkers op integere wijze verder te verbeteren.

'Beter in bed', vanaf dinsdag 6 september om 20.30 uur op RTL 5.

Persbericht RTL 5
http://www.rtl5.nl

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'I Can See Your Voice' (RTL 4)

Nikkie de Jager is het gastpanellid. Ze kan veel, maar zingen is niet een van haar talenten. Het duet wordt vanavond gezonden door panellid Danny de Munk. Blijft er een mooie zangstem over en weet het panel alle niet-zangers weg te spelen?

'I Can See Your Voice', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers