Nieuw datingavontuur bij RTL 4: 'Samen Uit, Samen Thuis?'

woensdag 18 januari 2023

Dat het nooit te laat is om een poging te doen de ware liefde te vinden, laat RTL 4 zien in het nieuwe programma 'Samen Uit, Samen Thuis?'. Hierin krijgt een aantal 45+-ers die al een tijdje toe zijn aan een partner de kans om hun droomreis te maken naar een plek die al jaren op hun bucketlist staat of die veel voor hen betekent - samen met drie potentiële liefdespartners.

Zij gaan dus samen uit, maar met wie komen ze samen thuis? Het nieuwe dating- en reisavontuur 'Samen Uit, Samen Thuis?' is dit najaar te zien bij RTL 4.


De droomreizen met de vrijgezellen vinden begin dit jaar plaats. Lees via rtl.nl/samenuitsamenthuis alle informatie over de vrijgezellen die op zoek zijn naar hun liefdespartner. Geïnteresseerden kunnen zich via dezelfde link aanmelden voor het programma.

'Samen Uit, Samen Thuis?' wordt geproduceerd door Blue Circle en is dit najaar te zien bij RTL 4.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers