Nieuw seizoen 'Down the Road' speelt zich af in Canada

maandag 5 februari 2024
Foto: © BNNVARA 2024

In het nieuwe seizoen van 'Down the Road' trekken Dieter Coppens en begeleidster Saar Pelgrims samen met Evert (28), Sabine (36), Laurens (34), Anneleen (29), Michaël (30) en Rebecca (34) naar het bijzondere Canada.

De zes jongeren met het syndroom van Down stappen vol spanning op het vliegtuig om de wereld én elkaar te ontdekken. 'Down the Road' laat zien dat een beperking je niet hoeft te beperken. Het belooft voor iedereen een reis boordevol avontuur te worden: paardrijden, bizons voederen, survivallen op een onbewoond eiland, een berentocht en nog veel meer. In de prachtige landschappen van Canada ontstaan er vriendschappen voor het leven.
Wat dit seizoen extra bijzonder maakt is dat de families van de reisgenoten voor het eerst ook aan bod komen: zij vertellen samen met hun zoon of dochter, zus of broer hoe hun dagelijkse leven eruitziet.


De eerste aflevering begint meteen met een spannend moment: de groep ontmoet elkaar en vertrekt richting Canada. Na een lange en vermoeiende reis kunnen ze uitblazen aan het zwembad. Maar lang luieren is niet aan ze besteed, want ze gaan skydiven in een windtunnel. Durft iedereen de tunnel in te stappen en te ervaren hoe het is om te vliegen?

'Down the Road', vanaf dinsdag 6 februari wekelijks om 20.23 uur bij BNNVARA op NPO 3.

 

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers