Nieuw seizoen 'Love Island' op Videoland. En jij kunt meedoen!

vrijdag 13 mei 2022
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2020

Deze zomer is het eindelijk weer zover, een nieuw seizoen van 'Love Island' dus geef je nu op! Ben jij single en op zoek naar de liefde van je leven? Heb jij zin in een spannend avontuur in een luxe villa in de zon? Kun je goed overweg met zonnebrand en knappe singles?

Geef je dan nu op voor 'Love Island Nederland-België'. Het gloednieuwe seizoen zal deze zomer exclusief te zien zijn bij Videoland en wordt gepresenteerd door Holly Brood en Viktor Verhulst.


Aanmelden kan via Videoland.nl/loveisland-aanmelden. En vergeet je strandspullen niet.

Het nieuwe seizoen, opnieuw met Vlaamse & Nederlandse deelnemers, zal deze zomer exclusief bij Videoland zien zijn. 'Love Island' is een productie van ITV Studios Netherlands.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee René een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers