Nieuwe crimeserie 'Murder Comes Home' bij Dplay

donderdag 10 september 2020

Wanneer je het gevoel hebt dat je het slachtoffer kent, dan wordt een moord nog vele malen schokkender. Dat effect krijg je als je kijkt naar de nieuwe crimeserie 'Murder Comes Home'.

De serie mixt persoonlijke homevideo’s van de slachtoffers samen met de forensische beelden gemaakt door de politie vlak na de moord. Het brengt de ernstige misdaad hierdoor nog dichterbij.

Zo begint de eerste aflevering met de vrolijke familiebeelden van de alleenstaande Sue, als ze samen is met haar broer, haar zus en haar nichtjes. Vrolijke vakantievideo’s en familiekiekjes van een onbekommerd leven, vol energie en liefde. Tot de beelden overgaan in die van een brandend huis en een lichaam op een bed. Dan kom je erachter dat deze liefdevolle zus en tante niet meer leeft, aangerand en dood achtergelaten door een gewetenloze moordenaar.

Als kijker wil je niets liever dan weten wie deze brute moord op zijn geweten heeft, een puzzel die gelukkig gaandeweg de serie wordt opgelost. 'Murder Comes Home' is een confronterende misdaadserie die onbekende slachtoffers een gezicht geeft en ze – hoe gek het ook klinkt – jaren na hun wrede dood, toch ook weer een beetje tot leven brengt.

'Murder Comes Home', vanaf vrijdag 11 september bij Dplay.

Persbericht Discovery Benelux
https://www.dplay.nl/

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers