Nieuwe serie 'My Murder Story' op Dplay

zondag 16 augustus 2020

Op 22 september 2008 verongelukte de 40-jarige Jennifer Hutson toen ze frontaal op een andere auto botste. Maar was dit wel een verkeersongeluk of was er meer aan de hand?

Jennifer woonde immers in een kleine community waar al eerder tragische ongevallen hadden plaatsgevonden waar mensen de dood vonden. Zij was inmiddels al het vijfde slachtoffer van de groep van zes volwassenen die met zijn allen bij elkaar woonden op een stuk land. Alleen de bedenker van de woongemeenschap Lou Castro was van de volwassenen nog in leven.


Wist hij meer van deze ongelukken? Jennifers dochter Sara gaat samen met detective Ron Goodwyn op onderzoek uit en doet tevens een schokkend boekje open over het leven in deze gesloten community met de sinistere naam Angel’s Landing. Het is het eerste aangrijpende verhaal in de nieuwe serie My Murder Story waarin nabestaanden en andere betrokkenen hun tragische herinneringen navertellen.

'My Murder Story', vanaf maandag 17 augustus op Dplay.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers