Nieuwe spelshow 'Hou 't Schoon!' bij RTL Telekids

vrijdag 4 september 2015

Vanaf zaterdag 5 september is bij RTL Telekids wekelijks om 15.40 uur de spannende spelshow 'Hou 't Schoon!' te zien. Een spelshow waarin humor en spanning samengaan en de bewustwording van het tegengaan van zwerfafval wordt vergroot.

In 'Hou 't Schoon' gaan vier kinderen uit twee buurten binnen dezelfde gemeente de strijd met elkaar én met zwerfafval aan. Presentatoren Ruben Dingemans en Pauline Luth leiden de twee teams. Er worden drie spannende spellen gespeeld en de hele buurt moedigt de teams aan! En dat heeft een reden, want er staat veel op het spel… Het team dat het slimste is, het hardste werkt en de buurt het schoonst heeft gemaakt, is de winnaar en wint de buurt-BBQ. Een feestje voor de hele buurt!


De gemeenten die in 2015 hebben meegestreden in 'Hou ’t Schoon' zijn de volgende:

Aflevering 5 september: Haarlemmermeer
Aflevering 12 september: Haarlem
Aflevering 19 september: Zaanstad
Aflevering 26 september: Overbetuwe

Daarna volgen Zoetermeer, Capelle aan den IJssel, Amsterdam-Noord tegen Amsterdam-Zuid en Amsterdam-Oost tegen Amsterdam-West.

'Hou ’t Schoon' wordt mede mogelijk gemaakt door Supporter van Schoon. Alle basisscholen van de deelnemende gemeenten ontvangen speciale 'Hou 't Schoon'-lespakketten met de titel: 'Hou 't Schoon-Aan de Slag'.

'Hou 't Schoon' wordt geproduceerd door Bazar Media en wordt mede mogelijk gemaakt door Supporter van Schoon. 'Hou 't Schoon' wordt vanaf 5 september wekelijks op zaterdagmiddag uitgezonden bij RTL Telekids om 15.40 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers