Nieuwe Videoland comedyserie 'Moedermaffia' in ontwikkeling

zondag 21 juni 2020

Voor Videoland werkt Kaap Holland Series aan de nieuwe comedyserie 'Moedermaffia'. De nieuwe Videoland Original gaat over één van de laatste grootste taboes van onze tijd: Opvoeden!

Iedereen heeft er een mening over. Met deze scherpe comedy biedt Videoland een herkenbaar inzicht in de bemoeizuchtige en vaak grensoverschrijdende moedermaffia die zowel offline als online ongefilterd toeslaat. Een hilarische ode aan alle moeders van Nederland.


'Moedermaffia' wordt geschreven door Anjali Taneja en Zoeteke Lugthart en verder uitgewerkt door het team van Kaap Holland Film & Series, dat onder leiding van producent Maarten Swart, de afgelopen jaren zowel enkele van de grootste publieksfilms, succesvolle series als 'Flikken Maastricht', 'Tessa', Videoland Original 'Random Shit' en en een aantal internationaal gewaardeerde producties produceerde. De nieuwe hilarische comedy staat dan ook nog in de kinderschoenen en er wordt in een later stadium bekendgemaakt wie de hoofdrollen gaan vertolken en wanneer de serie bij Videoland te zien is.

Videoland kent inmiddels al diverse succesvolle Videoland Originals waaronder de dramaseries 'Mocro Maffia', 'Nieuwe Buren', 'Judas', 'Meisje van Plezier', 'Soof', 'De Twaalf van Oldenheim', 'De Twaalf van Schouwendam', 'Random Shit', 'Zwarte Tulp' en er zijn nog een aantal nieuwe series in ontwikkeling, waaronder 'Moedermaffia' en een dramaserie geïnspireerd op 'Ruinerwold'.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers