Nieuwste seizoen van 'The Bold Type' te zien bij Videoland

donderdag 20 mei 2021

Het nieuwe en laatste seizoen van komische dramaserie 'The Bold Type' komt naar Videoland. Het vijfde seizoen bestaat uit in totaal zes afleveringen en is vanaf vrijdag 28 mei wekelijks te zien bij Videoland.

Jane, Kat en Sutton, drie beste vriendinnen, werken voor het wereldwijde vrouwenmagazine Scarlet. De vragen waar de kijker na seizoen vier mee achterbleef, worden in het laatste seizoen beantwoord. Zo zien we hoe Richard (Stephen Conrad Moore) en Sutton (Meghann Fany) eerst zichzelf moeten ontdekken om erachter te komen of de liefde tussen hen definitief over is. Lukt het ze hun verschillen te overkomen? Jane (Katie Stevens) blijft leren hoe het is om een bedrijf te runnen. Ze komt erachter dat het belangrijk is haar privé- en werkleven gescheiden te houden. Blijft Jacqueline (Melora Hardin) aan als hoofdredacteur van Scarlet of is ze na jaren trouwe dienst niet langer welkom bij het magazine? En zal Kat (Aisha Dee) de wereld veroveren met haar ongelooflijke presentatietalent? Tipje van de sluier: naast de drie leading ladies is ook Adena El-Amin (Nikohl Boosheri) weer te zien in dit seizoen.


Aflevering 1
Jane racet tegen de klok om te voorkomen dat Jacqueline schade ondervindt. Sutton moet haar focus terugvinden als ze de kans krijgt om zich bijScarletin de kijker te spelen. Kat wil dicht bij haarzelf blijven als ze voor een grote keuze staat.

Seizoen 1 t/m 4 nog niet gezien? Binge deze dan nu alvast bij Videoland.

'The Bold Type' is geproduceerd door Universal Television -een label van Universal Studio Group en The District- en is vanaf vrijdag 28 mei wekelijks te zien bij Videoland.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers