Open eindes, onverwachte twists én goede tijden in 31e 'GTST' zomercliff

woensdag 30 juni 2021

Na een veelbewogen seizoen, is de finale week van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' in aantocht. Verhaallijnen bereiken een climax en houden de gemoederen deze zomer ongetwijfeld flink bezig. De zomercliff is dit jaar op donderdag 8 juli te zien bij RTL 4, waarin vele verhaallijnen op elk hun eigen manier tot een hoogtepunt zullen komen.

Sommige inwoners van Meerdijk worden overvallen door onverwachte gebeurtenissen, waarbij naar de gevolgen slechts te gissen valt, maar de kijker kan zich ook verheugen op verhalen met een feelgood einde.


Peter van der Vorst, directeur content bij RTL: ''Goede Tijden, Slechte Tijden' eindigt dit jaar niet alleen met een geweldige cliffhanger, maar ook met aanzienlijk gestegen marktaandelen. 'GTST' staat weer op de kaart en daar zijn we enorm trots op. Kijkers kunnen zich verheugen op een prachtige cliff, mooie verrassingen om de zomer mee te overbruggen én natuurlijk een dijk van een nieuw seizoen dat start op 30 augustus.'

In de finaleweek van seizoen 31 komen meerdere verhaallijnen tot een hoogtepunt. Zo maakt baby Tom het gezin Verduyn – tot hun grote vreugde – eindelijk weer compleet. Een uit de hand gelopen wraakactie bij de Buurtsuper zorgt voor een dramatische afloop en Ludo krijgt na een lange strijd eindelijk weer zijn veilinghuis in handen, maar hier zit een addertje onder het gras waardoor de spanning flink oploopt.

Knappe verschijning
Ook doet Roman van Loon – gespeeld door Kiefer Zwart – zijn intrede in Meerdijk. Deze charismatische dokter verving Anton Bouwhuis tijdens zijn reis, maar als hij daarna in de praktijk blijft werken, zal hij vele Meerdijkse vrouwenharten sneller laten kloppen. 'GTST' zou 'GTST' niet zijn als er niet meer schuilgaat achter deze knappe verschijning.

'GTST de podcast'
Kijkers hoeven 'GTST' deze zomer niet te missen, want voor wie álle behind the scenes info uit Meerdijk wil horen, is vanaf vrijdag 9 juli wekelijks 'GTST de podcast' te beluisteren via de bekende podcast kanalen. Acteurs delen hun ervaringen, schrijvers komen aan het woord en geen backstage geheim blijft onbesproken. Iedere week schuiven een castlid én een maker van 'GTST' aan om elkaar het hemd van het lijf te vragen over alles wat met Meerdijk te maken heeft.

De cliffhanger van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' is op donderdag 8 juli om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Bij Videoland kan een week vooruit worden gekeken. Seizoen 32 is vanaf maandag 30 augustus om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

'Goede Tijden, Slechte Tijden' wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland - een label van Banijay Benelux.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélène Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers