Opnieuw geen 'Matthijs Gaat Door': van Nieuwkerk nog steeds in quarantaine

vrijdag 15 januari 2021

Nog steeds geen 'Matthijs Gaat Door' op NPO1. Matthijs van Nieuwkerk zit nog steeds in thuisquarantaine en toont nog milde coronaklachten. Dat laat BNNVARA weten in een persbericht.

Het zit Matthijs van Nieuwkerk echt niet mee. Net voor de start van zijn nieuwe zaterdagavondshow 'Matthijs Gaat Door' testte de presentator positief op corona. BNNVARA zag geen andere oplossing om de eerste show van zaterdag 9 januari te schrappen. En nu wordt ook de tweede aflevering geschrapt.


"Matthijs van Nieuwkerk heeft nog steeds milde coronaklachten en blijft met inachtneming van de GGD-richtlijnen in thuisquarantaine. Daarom zal de uitzending van ‘Matthijs Gaat Door’ op 16 januari niet doorgaan.", klinkt het in een korte mededeling van BNNVARA.

Geen 'Matthijs Gaat Door' dus op zaterdag 16 januari, wel een aflevering van 'Ik Vertrek'.


Lees ook:
Matthijs van Nieuwkerk positief op corona: 'Matthijs Gaat Door' geschrapt!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers