PSV, Feyenoord, AZ én Vitesse in Europees verband te zien bij Veronica

zaterdag 28 augustus 2021

Met PSV in de UEFA Europa League en Feyenoord, AZ en Vitesse in de UEFA Europa Conference League zijn liefst vier Nederlandse teams te bewonderen bij Veronica. Vanaf donderdag 16 september wordt op Europese avonden zowel uit de UEFA Europa League als uit de UEFA Europa Conference League één duel uitgezonden.

Daarnaast zijn de hoogtepunten van alle gespeelde wedstrijden bij Veronica te zien.


Met niet de minste tegenstanders zijn enerverende voetbalavonden gegarandeerd. PSV werd tijdens de loting van de UEFA Europa League gekoppeld aan AS Monaco, Real Sociedad en SK Sturm Graz. In de UEFA Europa Conference League neemt Feyenoord het op tegen 1. FC Union Berlin, SK Slavia Praag en Maccabi Haifa. Vitesse wacht mooie affiches tegen Tottenham Hotspur en Stade Rennes. NS Mura completeert de poule van de Arnhemmers. AZ moet zien af te rekenen met CFR Cluj, FK Jablonec en Randers FC.

Wilfred Genee en Hélène Hendriks wisselen de presentatie van de Europese voetbalavonden bij Veronica af, vergezeld door Johan Derksen, René van der Gijp en Wim Kieft. De avonden die Wilfred Genee presenteert, is Hélène Hendriks in één van de stadions aanwezig om verslag te doen. Het commentaar bij de wedstrijden wordt verzorgd door Wytse van der Goot en Leo Driessen.

Met PSV in de UEFA Europa League en Feyenoord, Vitesse en AZ in de UEFA Europa Conference League is Nederland stevig vertegenwoordigd. Maar er is nog meer Nederlandse inbreng. Wat te denken van Ryan Babel en Patrick van Aanholt (beiden Galatasaray), Steven Bergwijn (Tottenham Hotspur), Myron Boadu (AS Monaco), Rick Karsdorp (AS Roma) en het Nederlandse kwartet bij Bayer Leverkusen: Timothy Fosu-Mensah, Mitchel Bakker, Daley Sinkgraven en Jeremie Frimpong. Naast veel Nederlandse inbreng herbergen de Europese toernooien die bij Veronica te zien zijn een hoop internationale topspelers die op het EK van deze zomer schitterden of in het verleden in de Eredivisie uitkwamen.

Uitzending vanaf donderdag 16 september op Europese avonden om 18.45 uur en om 21.00 uur een duel, én alle hoogtepunten van de overige wedstrijden van die dag.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers