Psychologische thriller 'Dokter Roman' nieuw te bingen bij Videoland

dinsdag 17 augustus 2021
Foto: Videoland - © RTL 2021

In een spannend kat- en muisspel tussen de charismatische huisarts Roman van Loon, zijn ex én de recherche, komt de manipulatieve kant van de nieuwe bewoner van Meerdijk naar voren. Wie is hij echt? Wat is er waar van de stalking aanklachten tegen hem? Of is hij zelf het slachtoffer?

Hoofdrolspeler Kiefer Zwart (Roman van Loon): 'Het is een enorme eer voor mij dat ik naast mijn nieuwe karakter in 'Goede Tijden, Slechte Tijden', hiermee ook nog de hoofdrol mag spelen in deze spannende miniserie. Het was een uitdaging om nog meer lagen van Roman te laten zien, waardoor de kijker het karakter nóg beter kan leren kennen. Dat maakt de miniserie extra interessant, want wie Dokter Roman heeft gezien, weet meer van hem dan tot nu toe in 'GTST' te zien is geweest. Wat 'GTST' weer spannender zal maken, want daarin blijft Roman natuurlijk ook nog te zien!'


Naast Kiefer Zwart in de rol van Roman van Loon, worden de andere rollen vertolkt door:

- Zoé van Weert: Evi Stuurman, de (ex-)vriendin van Roman die hem beschuldigt van stalking
- Sophie van Winden: rechercheur De Ridder, die tussen Evi en Roman in staat terwijl hij zijn charmes inzet
- Ilias Addab: rechercheur Yildirim, die samen met De Ridder het onderzoek naar Roman uitvoert

Bijrollen zijn er voor Freek Bartels (Mathijs – beste vriend van Evi), Bob Schrijber (Hossam – boksschooleigenaar), Mieke Stuurman (Nanette – moeder van Evi), Tom Voet (Edwin – ex van Evi) en Janna Adank (dokterassistente).

'Dokter Roman – een GTST miniserie' is geproduceerd door EndemolShine Nederland – een label van Banijax Benelux – en is vanaf donderdag 19 augustus in zijn geheel te zien, exclusief bij Videoland.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers