'Ranking The Stars' is terug met nieuwe gezichten

dinsdag 19 oktober 2021

'Ranking The Stars' is terug. Het programma, waar zelfspot centraal staat en humor de boventoon viert, heeft met Eddy Zoy een nieuwe presentator n nieuwe gezichten in het hilarische en dappere panel.

Om het helemaal af te toppen zijn er dit jaar voor het eerst specials met Videoland-gezichten en Golden Oldies. 'Ranking The Stars' is vanaf woensdag 27 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5.


Elke aflevering krijgt een panel van tien BN’ers vragen voorgeschoteld die van te voren beantwoord zijn door het publiek. Het publiek heeft de deelnemers een plek gegeven op een lijst van één tot tien en het is dan ook aan de BN’ers weer de taak om elkaar ook te ranken van één tot tien en te raden waar zij zijn geplaatst. Dit programma is niet voor mensen met lange tenen of een kort lontje en dit zijn de namen die dit jaar in wisselende samenstelling terug te zien zijn:

Ferry Doedens, Patricia Paay, Qucee, Willie Wartaal, Victoria Koblenko, Maxim Hartman, Rapper Donnie, Frank Jansen, Edson da Graca, Dennis Schouten, Fatima Moreira de Melo, Esmee van Kampen, Tatum Dagelet, Shirma Rouse, Sylvia Geersen, Rob Geus, Henk Krol, Pauline Wingelaar, Nienke Plas, René le Blanc, Steven Brunswijk, en Gaby Blaaser.

Specials
Dit seizoen van 'Ranking The Stars' telt ook nog twee afleveringen met zogenoemde Golden Oldies. Sterren van weleer die elkaar het vuur aan de schenen leggen en met bakken levenservaring, opzienbarende anekdotes en vooral heel veel kennis over elkaar de ranking-lijstjes invullen. Dit zijn de sterren die hierin te zien zijn:

Ben Cramer, Henk Westbroek, Peter Timofeeff, Jacques Herb, Peter Jan Rens, Imca Marina, Ria Valk, Viola Holt, Marga Bult en Joke Bruijs.

Ook voor Videoland zijn twee speciale afleveringen van 'Ranking the Stars' opgenomen met alleen Videoland-gezichten.

'Ranking The Stars' wordt geproduceerd door Warner Bros en is vanaf woensdag 27 oktober wekelijks te zien om 20.30 uur bij RTL 5.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Streken van Van Boven' (AVROTROS)

Yvette gaat naar 't Gooi, waar ze de rijken nu eens links laat liggen en op bezoek gaat bij oude boerenfamilies, hele deftige duivenbitterballen proeft en kookt met Blaricumse boekweit en gerookte vis.

'De streken van Van Boven', om 21.00 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers