Rapper Sjaak en zanger Henk Westbroek sluiten zich aan bij het 'Roast'-panel van Hans Klok

dinsdag 30 november 2021

Naast beste vriendin Karin Bloemen en Roast Master Henry van Loon maakt Comedy Central twee nieuwe namen bekend die plaatsnemen in het Roast Panel van 'The Comedy Central Roast of Hans Klok': Rapper Sjaak en zanger, muziekproducent Henk Westbroek.

Met hun rijke vocabulaire zijn ze als woordkunstenaars onbetwistbaar gekwalificeerd om de illusies van Hans de ontrafelen. Wie er naast Karin, Henry, Sjaak en Henk het aandurven om plaats te nemen in het Roast-panel wordt in de komende weken bekend gemaakt.


Sjaak- echte naam Mehdi Chafi- is schuldig aan het maken van het aller-aanstekelijkste nummer van de afgelopen 11 jaar, namelijk Trompetisto. In de video daarvan voor deze oorwurm laat Sjaak zien van wat voor materiaal hij gemaakt is: met een iconisch dansje dat geïnspireerd moet zijn op een dad dance van een nogal hitsige vader wurmt hij zich ook een weg naar ons visuele geheugen.

In zijn muziek heeft Sjaak het vaak over de straat en we zijn heel benieuwd wat we daarvan terug zullen horen in zijn roast…

Sjaak: 'Van Amsterdam East Coast naar 'Hans Klok's Comedy Central Roast'  er gaat gevuurd worden!'

In 1982 zong Henk Westbroek het al in een van de grootste hits van zijn band Het Goede Doel: 'een keer trek je de conclusie: vriendschap is een illusie.' Niet meer dan logisch dus dat hij een van de Roasters is van de grootste Nederlandse illusionist aller tijden. Achter Henks soms wat korzelige uitstraling gaat iemand met een groot hart schuil, die onder andere liedjes schreef voor Kinderen voor Kinderen. Ook schreef hij mee aan Vrede van Ruth Jacott (Songfestival 1993) en had hij een hit met Sinterklaas, wie kent hem niet?

Zanger en muziekproducent Henk Westbroek: 'Hans Klok heeft zich geen illusies te maken, aan deze Roast is geen ontsnappen mogelijk.'

'The Comedy Central Roast of Hans Klok', dinsdag 21 december om 20.30 uur op ViacomCBS zender Comedy Central.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers