Regilio Tuur spreekt alleen Engels in 'Sterren Springen'

zondag 6 april 2014

De Surinaamse ex-bokser Regilio Tuur sprak zaterdag in 'Sterren Springen' enkel Engels. Veel kijkers vonden dat onaanvaardbaar en lieten hun ongenoegen blijken via Twitter. De dochter van Tuur wenste haar vader zelfs 'veel succes'. Maar toch bleef hij Engels praten.

Ontevreden kijkers lieten zich meteen horen op Twitter: 'Volgens mij komt hij gewoon uit Hoogvliet.' Of 'Ik vind dat hij alleen al een onvoldoende verdient omdat hij weigert Nederlands te spreken', zegt een andere kijker die het taalgebruik van Tuur afkeurt.


Presentator Gerard Joling bleef toch positief: 'Voor de Nederlandse kijkers die het niet verstaan. Hij twisterde een beetje zei 'ie, en het kon eigenlijk veel beter. Maar Regilio spreekt ook fantastisch Nederlands en misschien dat dat vanavond ook nog een keer gaat lukken.'

Bron: telegraaf.nl

DOSSIER: Sterren Springen 2014

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers