Renze Klamer versterkt presentatorenteam RTL

dinsdag 22 maart 2022
RTL

Op dinsdag 22 maart maakt RTL bekend dat presentator Renze Klamer (32) een tweejarig contract tekent bij het mediabedrijf. Vanaf augustus is Renze voor het eerst te zien in zijn eigen late night talkshow. De dagelijkse talkshow is de hele maand augustus elke werkdag te zien bij RTL 4.

Hiermee verstevigt RTL de programmering op de late avond en wordt het late night team, dat al bestaat uit Eva Jinek, Beau van Erven Dorens en Humberto Tan, uitgebreid.


Directeur content, Peter van der Vorst: 'We zijn heel blij met de komst van Renze naar RTL. Hij is een uiterst waardevolle toevoeging aan ons team van programmamakers en is breed inzetbaar. Op zowel journalistiek als entertainment gebied. In beide genres gaan we de komende jaren met elkaar bouwen aan een mooie toekomst. De late night show in augustus is slechts het begin.'

Renze Klamer: 'Na een paar goede gesprekken met Peter van der Vorst weet ik zeker dat RTL dé plek is waar ik mijn carrière voort wil zetten. Ik ben natuurlijk ontzettend blij dat ik de kans krijg om weer een talkshow te gaan maken. Daarnaast is er ook alle ruimte om als presentator en maker andere programma’s te ontwikkelen. Dat samen zorgt ervoor dat ik met veel energie en vertrouwen aan dit nieuwe avontuur ga beginnen!'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers