'RTL 8's Countdown To Christmas' telt feestelijk af naar kerstavond

zondag 10 december 2017

December is d feestmaand. Kerstliedjes op de radio, straten vol feestverlichting en iedereen bereidt zich voor op the most wonderful time of the year.

RTL 8 helpt om in de kerststemming te komen en telt van 11 december tot en met 24 december af naar kerstavond met de lekkerste kerstfilms. Tijdens 'RTL 8's Countdown To Christmas' staat de zender in het teken van de feestdagen en kan er van maandag- tot en met woensdagavond en op vrijdagavond genoten worden van echte feel good movies als 'The Familyman', 'Christmas In Conway' en 'Home Alone' 4 en 5. Maar ook op 25 en 26 december kan de kerstliefhebber zijn of haar hart ophalen aan 'One Christmas Eve' en 'Angels Sing'.


'Home Alone'
Op 11 december wordt er afgetrapt met 'Home Alone 4'. Inbreker Marv en zijn nieuwe vriendin Vera hebben het weer gemunt op de McCallisters. Maar ook nu worden ze weer verrast door de vallen van de snuggere Kevin. De kerstboom van RTL 8 wordt een dag later verder versierd met 'Home Alone 5', waarin Finn Baxter in zijn nieuwe huis de strijd aangaat met inbrekers die het gemunt hebben op een schilderij.

'RTL 8's Countdown To Christmas', vanaf maandag 11 december om 20.30 uur bij RTL 8.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland n melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers