RTL brengt kleinste en meest sfeervolle competitie met 'Merry Little Christmas'

maandag 19 oktober 2020

Op woensdag 16 en 23 december brengt RTL de ultieme kerstsfeer in huis met een nieuw programma: 'Merry Little Christmas'.

Hierin bouwen fanatieke kerstdorpbouwers samen met miniatuurbouwers, die zich nu eens helemaal op kerst storten, aan hun mooiste, beste, meest gedetailleerde, maar vooral gezelligste kerstdorp. Het bouwen van kerstdorpen is niet niks, het is bijna een roeping en het wordt ieder jaar groter.


In 'Merry Little Christmas' tonen de bouwers het uiterste van hun kunnen om tot de meest sfeervolle en oogstrelende kerstdorpen, pleinen en straten te komen. Deze eerste editie wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé. Wie wordt de allerbeste kerstdorpenbouwer van Nederland? Opgeven kan hier.

'Merry Little Christmas' wordt geproduceerd door Blue Circle en is op woensdag 16 en 23 december te zien bij RTL 4.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers