Ruimte voor het lange interview bij RTL Z in 'Van Liempt, één op één'

maandag 29 augustus 2016

In het nieuwe televisieseizoen krijgt presentator Paul van Liempt bij RTL Z de ruimte om te doen waar zijn hart ligt: lange, diepgaande interviews houden met de smaakmakers uit de samenleving.

In 'Van Liempt, één op één', dat start op maandag 5 september, interviewt Paul van Liempt wekelijks topmensen uit het bedrijfsleven, de politiek, sport en de culturele wereld. Het programma trapt af met Cool Cat-topman Roland Kahn. Van Liempt is de eerste die hem interviewt na het faillissement van MS Mode. Kahn vertelt Van Liempt openhartig hoe hij dit faillissement en ook de verloren strijd om V&D heeft ervaren.


Van Liempt zoekt de gasten op in hun werkomgeving, laat zich rondleiden op de werkvloer en schroomt niet om ook privézaken te bespreken. Naast Roland Kahn spreekt Paul van Liempt onder anderen met fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren Marianne Thieme en Emilie Gordenker, directeur van het Haagse Mauritshuis.

'Geweldig dat RTL Z het genre van het lange interview een kans geeft', vindt van Liempt. 'Ik kijk er met plezier naar uit om mensen die iets te vertellen hebben, in hun eigen vertrouwde omgeving te spreken.'

Naast 'Van Liempt, één op één' wordt momenteel gewerkt aan een nieuw dagelijks programma dat Paul van Liempt zal presenteren.

'Van Liempt, één op één', iedere maandagavond om 22.30 uur bij RTL Z.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers