Ruth Jacott gouden held van de Nederlandse muziek met eerbetoon van Blackbird

dinsdag 30 maart 2021

Ruth Jacott is de derde gouden held die in de Eregalerij van de Nederlandse Muziek is geplaatst. De artiest is de gehele maand maart geëerd bij MAX.

De maand wordt op woensdag 31 maart afgesloten met een eerbetoon van Blackbird (Merel Koman) bij 'Tijd voor MAX' en natuurlijk is Jacott ook te gast bij het tv-programma en bij 'Lunch Lekker met Daniel Dekker'.


'Lunch Lekker met Daniel Dekker', elke werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 5
Op woensdag 31 maart om 13.00 uur ontvangt Daniel Dekker gouden held Ruth Jacott in de studio. Afgelopen maand kozen de luisteraars haar beste liedjes en elke werkdag werd er één gedraaid. Aanstaande woensdag 31 maart, wordt in het NPO Radio 5-programma bekendgemaakt met welk nummer Blackbird een eerbetoon brengt aan Jacott.

'Tijd voor MAX', elke werkdag om 17.10 uur op NPO 1
In 'Tijd voor MAX' zijn op woensdag 31 maart Ruth Jacott en Blackbird te gast. Blackbird treedt live op met een ode van haar versie van een bekend nummer van Ruth Jacott. En natuurlijk praten Martine van Os en Sybrand Niessen met de twee artiesten. Hoe is het om opgenomen te worden in de Eregalerij van de Nederlandse Muziek?

'Lunch Lekker met Daniel Dekker', elke werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 5.

'Tijd voor MAX', elke werkdag om 17.10 uur op NPO 1.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers