Salem Samhoud en top CEO's adviseren het MKB in nieuw RTL Z programma 'Mission Possible'

woensdag 15 april 2020

Vanaf aanstaande donderdag 16 april zal twee keer per week het nieuwe programma 'Mission Possible' worden uitgezonden bij RTL Z.

Top CEO's schuiven aan bij ondernemer en organisatieadviseur Salem Samhoud om prangende vragen van MKB'ers te beantwoorden en om inspiratie, advies en handelingsperspectief te bieden. Ook wordt in dit 'spreekuur' voor ondernemers aandacht besteed aan de uitdagingen waarmee de CEO's zelf te maken krijgen in hun bedrijf, de gevoelsbarometer van het land en op positieve initiatieven vanuit het bedrijfsleven.


Dit is een van de vele manieren waarop ondernemers, MKB’ers en kleine zelfstandigen informatie, advies en inspiratie kunnen inwinnen over hoe om te gaan met alle uitdagingen die de coronamaatregelen met zich meebrengen. Op donderdag 16 april gaat de reeks bij RTL Z van start met als eerste gast Barbara Baarsma, directeur kennisontwikkeling bij Rabobank.

Salem Samhoud
Salem Samhoud is oprichter van het succesvolle adviesbureau &samhoud. Als ondernemer en organisatieadviseur realiseert hij doorbraken door mensen te inspireren en met elkaar te verbinden.

‘Mission Possible', vanaf donderdag 16 april elke dinsdag en donderdag om 9.30 uur en rond 23.00 uur te zien bij RTL Z.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers