Salem Samhoud en top CEO's adviseren het MKB in nieuw RTL Z programma 'Mission Possible'

woensdag 15 april 2020

Vanaf aanstaande donderdag 16 april zal twee keer per week het nieuwe programma 'Mission Possible' worden uitgezonden bij RTL Z.

Top CEO's schuiven aan bij ondernemer en organisatieadviseur Salem Samhoud om prangende vragen van MKB'ers te beantwoorden en om inspiratie, advies en handelingsperspectief te bieden. Ook wordt in dit 'spreekuur' voor ondernemers aandacht besteed aan de uitdagingen waarmee de CEO's zelf te maken krijgen in hun bedrijf, de gevoelsbarometer van het land en op positieve initiatieven vanuit het bedrijfsleven.


Dit is een van de vele manieren waarop ondernemers, MKB’ers en kleine zelfstandigen informatie, advies en inspiratie kunnen inwinnen over hoe om te gaan met alle uitdagingen die de coronamaatregelen met zich meebrengen. Op donderdag 16 april gaat de reeks bij RTL Z van start met als eerste gast Barbara Baarsma, directeur kennisontwikkeling bij Rabobank.

Salem Samhoud
Salem Samhoud is oprichter van het succesvolle adviesbureau &samhoud. Als ondernemer en organisatieadviseur realiseert hij doorbraken door mensen te inspireren en met elkaar te verbinden.

‘Mission Possible', vanaf donderdag 16 april elke dinsdag en donderdag om 9.30 uur en rond 23.00 uur te zien bij RTL Z.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers