SBS6 knalt het jaar uit met speciale oudejaarsprogrammering

vrijdag 17 december 2021

SBS6 sluit 2021 af in stijl. Oudejaarsavond wordt afgetrapt door de deskundigen van Shownieuws. Zij blikken in een speciale uitzending terug op de hoogte- en dieptepunten van de sterren van het bewogen jaar 2021. Daarna stapt Najib Amhali op het podium met zijn allereerste oudejaarsconference 'Wie Het Weet Mag Het Zeggen'.

In een feestelijke eindejaarsuitzending van 'Wie van de 3' tellen we af naar het nieuwe jaar. Snollebollekes Live in Concert zorgt dat 2022 onvergetelijk begint, met dé party van het jaar vol met gastartiesten en uitbundige showeffecten. Kortom; een heerlijke SBS6 avond vol humor en entertainment.


19.30 uur - 'Shownieuws'
Met champagne en oliebollen in de hand, blikken de deskundigen van 'Shownieuws' in deze speciale uitzending terug op de bijzondere gebeurtenissen van 2021. Wat bracht het afgelopen jaar voor de sterren?

20.30 uur - Oudejaarsconference 'Wie Het Weet Mag Het Zeggen'
Voor de eerste keer verzorgt Najib Amhali de oudejaarsconference. Het belooft een persoonlijke avond te worden. Najib vertelt zijn verhaal, wat viel hem op, waardoor werd hij geraakt en wat liet hem onbedaarlijk hard lachen? En natuurlijk komen ook hier de belangrijkste gebeurtenissen van het afgelopen jaar voorbij. Wat is er gebeurd en hoe moet het nu verder? Wie het weet mag het zeggen.

22.35 uur - 'Wie van de 3 Special'
De vrolijke familiequiz 'Wie van de 3' staat helemaal in het teken van oud & nieuw. Onder leiding van Wendy van Dijk proberen vaste panelleden Martien Meiland, Britt Dekker, Raven van Dorst en Najib Amhali te achterhalen wie van de 3 kandidaten de enige echte is. Samen tellen zij af naar 00.00 uur.

00.00 uur - Rob Kemps van Snollebollekes Live in Concert 2021
Geen betere start van het nieuwe jaar dan met Rob Kemps van Snollebollekes Live in Concert! In een wervelende muzikale show met vele gastartiesten, uitbundige showeffecten en héél véél Snollebollekes is het non-stop feest in het GelreDome. Bij het concert van 2021 zijn gastartiesten te zien als Lee Towers, Charly Lownoise & Mental Theo, Wolter Kroes en Coen & Sander. En natuurlijk zien we veel Rob Kemps; de ene keer als zijn alter ego Snollebollekes, om daarna als superster DJ Alaafrojack het complete GelreDome te laten springen of mee te laten deinen op de 2nd Waltz van André Rieu. Voor jong en oud, één brok energie!

Overzicht:

19.30 uur - 'Shownieuws' 
20.30 uur - 'Oudejaarsconference Wie het weet mag het zeggen'
22.35 uur - 'Wie van de 3 special'
00.00 uur - 'Rob Kemps van Snollebollekes Live in Concert 2021'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers