Schrijf je in voor mogelijk nieuw seizoen van 'B&B Vol Liefde'

vrijdag 6 augustus 2021

Tussen alle sport deze zomer is er nog een ander programma dat opvalt. Art Rooijakkers doet het goed met zijn realityreeks 'B&B Vol Liefde' bij RTL 4. De makers bereiden zelfs al een eventueel nieuw seizoen voor.

Ben jij of ken jij iemand die zijn of haar droom heeft nagejaagd? Iemand die een dappere stap heeft durven maken en een groot avontuur in het buitenland is aangegaan? Iemand die een eigen B&B/ hotel/guesthouse/chateau/agriturismo /camping/chambre d’hotes in Europa runt? En iemand waarbij zijn of haar droom werkelijkheid is geworden, maar dit nu alleen doet en dit veel liever zou doen met een liefdespartner? Meld je dan alvast aan voor een eventueel volgend seizoen van het RTL4-programma: 'B&B Vol Liefde'.


Heb jij een tip van iemand die we zouden mogen benaderen? Of heb jij wellicht vragen die je eerst zou willen stellen voordat je je wil aanmelden? Neem dan contact op met de productie bij Blue Circle.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers