Singles vinden de liefde op reis in nieuwe datingshow op SBS6

zaterdag 1 juli 2023
Foto: SBS6 - © Talpa Network 2023

Singles gaan op zoek naar hun perfecte match… op reis! In de avontuurlijke datingshow 'Ik ga op reis en neem mee' krijgen drie vrijgezellen de kans om de liefde van hun leven te vinden, terwijl ze hun favoriete reis maken!

Elke vrijgezel selecteert vijf dates - en vertrekt met twee van hen. Op bepaalde momenten tijdens de reis sturen de vrijgezellen één date naar huis om plaats te maken voor een nieuwe date totdat alle vijf de dates geweest zijn. De potentiële lovebirds ondernemen samen activiteiten, maken excursies en delen intieme momenten - ver weg van de dagelijkse sleur van thuis. Emotionele, pijnlijke en hilarische momenten wisselen elkaar af in dit nieuwe datingprogramma.


In 'Ik ga op reis en neem mee' vertrekken de drie vrijgezellen apart van elkaar naar hun favoriete reisbestemming. De reizen zijn totaal verschillend: een avontuurlijke back to basic roadtrip door Costa Rica met de ruimdenkende Diana, een spirituele rondreis met Nigel door Thailand en eilandhoppen in Griekenland met de Brabantse Haye. Voor vertrek heeft elke vrijgezel, in Nederland, vijf dates geselecteerd die hebben aangegeven deze liefdesreis graag mee te willen maken. De reis start met twee van deze dates.

Om de paar dagen geeft de vrijgezel aan welke date mag blijven en wie er terug naar Nederland moet. Op een onverwacht moment komt er dan weer een nieuwe date bij. Dit proces herhaalt zich totdat de vrijgezel met alle vijf de dates op reis is geweest. Daarna is het tijd voor de definitieve keuze. Met deze date beleeft de vrijgezel het laatste bijzondere deel van de reis. Is dit de ultieme match? En is het gevoel wederzijds? Heeft de reis - naast mooie herinneringen - ook een liefdevolle toekomst opgeleverd?

'Ik ga op reis en neem mee' is een reis vol avontuur, romantiek en de zoektocht naar ware liefde en wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions.

'Ik ga op reis en neem mee', vanaf 2 juli om 20.30 uur op SBS6.

 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélène Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers