Sjoerd van Ramshorst maakt zijn debuut als presentator van 'Met het Mes op Tafel'

maandag 5 februari 2024
Foto: Omroep MAX - © Elvin Boer 2024

Sjoerd van Ramshorst is de opvolger van Herman van der Zandt als presentator van 'Met het Mes op Tafel'. Na bijna negen jaar en 495 afleveringen nam Herman op oudejaarsavond afscheid van de populaire kennis- en blufquiz.

Op maandag 12 februari maakt Sjoerd om 19.50 uur bij MAX op NPO 2 zijn debuut als gastheer in het welbekende café.


'Met het Mes op Tafel' mag dan een nieuwe presentator hebben, verder is het programma onveranderd. Er wordt gespeeld in hetzelfde authentieke café, Mylou Frencken staat achter de bar en Klaas van Dijk bekommert zich om de piano. Sjoerd van Ramshorst - onder meer bekend als presentator van 'NOS Studio Sport' en 'NOS Studio Voetbal' - leidt het geheel in goede banen.

Ook het spel is hetzelfde; in 'Het Mes' pokeren drie deelnemers met de antwoorden op de vragen. Van ambachten, beeldende kunst, schone schijn tot wetenschap en techniek; in Het Mes komt het allemaal voorbij! Vertrouwen de kandidaten op hun antwoorden en zetten ze flink in, passen ze óf bluffen ze zich naar de volgende ronde? Wint degene met de meeste kennis, of de beste bluffer? Op donderdag - in de weekfinale - strijden de winnaars van maandag, dinsdag en woensdag om de weekbonus.

'Met het Mes op Tafel', vanaf maandag 12 februari om 19.50 uur bij MAX op NPO 2.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers