Sjoerd van Ramshorst maakt zijn debuut als presentator van 'Met het Mes op Tafel'

zondag 11 februari 2024
Foto: Omroep MAX - © Elvin Boer 2024

Sjoerd van Ramshorst is de opvolger van Herman van der Zandt als presentator van 'Met het Mes op Tafel'. Na bijna negen jaar en 495 afleveringen nam Herman op oudejaarsavond afscheid van de populaire kennis- en blufquiz.

Op maandag 12 februari maakt Sjoerd om 19.50 uur bij MAX op NPO 2 zijn debuut als gastheer in het welbekende café.


'Met het Mes op Tafel' mag dan een nieuwe presentator hebben, verder is het programma onveranderd. Er wordt gespeeld in hetzelfde authentieke café, Mylou Frencken staat achter de bar en Klaas van Dijk bekommert zich om de piano. Sjoerd van Ramshorst - onder meer bekend als presentator van 'NOS Studio Sport' en 'NOS Studio Voetbal' - leidt het geheel in goede banen.

Ook het spel is hetzelfde; in 'Het Mes' pokeren drie deelnemers met de antwoorden op de vragen. Van ambachten, beeldende kunst, schone schijn tot wetenschap en techniek; in Het Mes komt het allemaal voorbij! Vertrouwen de kandidaten op hun antwoorden en zetten ze flink in, passen ze óf bluffen ze zich naar de volgende ronde? Wint degene met de meeste kennis, of de beste bluffer? Op donderdag - in de weekfinale - strijden de winnaars van maandag, dinsdag en woensdag om de weekbonus.

'Met het Mes op Tafel', vanaf maandag 12 februari om 19.50 uur bij MAX op NPO 2.

 

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo STAR Channel logo

Voor de artsen en verpleegkundigen op de spoedafdeling in Chicago Med is geen enkele dag hetzelfde. Ze slaan zich doorheen de chaos om hun patiŽnten tegen elke prijs te helpen. Na een verkeersongeval staat de spoedeisende hulp al snel vol patiŽnten. Een arts komt Charles bekend voor en Archer raakt vlak voor zijn niertransplantatie aan het twijfelen.

'Chicago Med', om 21.00 uur op STAR Channel.

Dossiers