Slimmeriken en darttalenten in 'Smart&Dart' met Buddy Vedder

zondag 3 september 2017

Slimmeriken en darttalenten bundelen hun krachten in Smart&Dart. In deze spannende, nieuwe kennisquiz met Buddy Vedder dienen de kandidaten niet alleen over goede algemene kennis te beschikken, maar moeten ze ook nog eens trefzeker zijn.

Zowel de juiste antwoorden als de score op het grote dartbord leveren punten op. 'Smart&Dart' is vanaf maandag 4 september, elke werkdag, te zien bij AVROTROS op NPO Zapp.


Elke aflevering gaan twee kandidatenkoppels, met een denker en een darter, in de leeftijd tussen de 11 en 14 jaar de strijd met elkaar aan. Aan de denker de taak om pijlsnel te antwoorden en aan de darter om met 1 pijl een flink aantal punten te gooien. Het team dat na twaalf vragen de hoogste heeft, is door naar de finale. In die finale is de grote vraag hoe snel het lukt om van 180 naar 0 te gooien? Lukt het om op 0 of daaronder te komen dan gaat het team naar huis met een leuk geldbedrag. Zo niet, dan gaan de slimmerik en het darttalent met lege handen naar huis.

De kennisquiz speelt zich af in een virtuele studio met augmentend reality. Speciale technieken uit de gaming industrie zijn gebruikt waarmee 'Smart&Dart' de eerste virtuele gaming show voor kinderen is.

Commentaar bij 'Smart&Dart' wordt gegeven voor Frank Vischschraper. Bekend als commentator bij de grote darttoernooien en verschillende tv-programma's .

'Smart&Dart', vanaf maandag 4 september elke werkdag om 17.20 uur bij AVROTROS op NPO Zapp.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers