'Slimste Mens' Rob Kemps tekent contract bij Talpa Network

dinsdag 9 maart 2021

Rob Kemps, onder meer zanger van De Snollebollekes, verhalenmaker, de slimste mens van Nederland, groot fan van Jacques Brel en het Franse chanson, tekent een driejarig contract met Talpa Network.

Het contract biedt Kemps de mogelijkheid om zijn talenten de komende jaren breed aan te wenden en verder te ontwikkelen. Hij zal vooral actief zijn voor SBS6, onder meer als presentator en mede-ontwikkelaar van programma’s.

Rob Kemps over zijn nieuwe avontuur: 'Mijn gevoel bij Talpa Network was vanaf de eerste minuut formidabel. Ik zie deze stap als een unieke kans om mijn talenten in televisieland te gaan ontplooien bij deze geweldige club. Het uitgesproken vertrouwen en enthousiasme om samen iets te gaan maken hebben mij over de streep getrokken. Ik kijk oprecht enorm uit naar dit geweldige avontuur.'

Directeur Televisie Marco Louwerens over de komst van Rob Kemps: 'Ik ben ongelofelijk blij dat Rob voor ons gekozen heeft. Ik heb hem de afgelopen periode leren kennen als een ontzettend fijn, authentiek en creatief mens, die altijd volledig zichzelf is. Regelmatig weet hij Nederland enorm te verrassen met een nieuw talent dat hij in zich blijkt te hebben. Ik denk dat Rob - misschien wel de leukste slimste mens ooit – de slogan van SBS6 ‘thuis in elke straat’ als geen ander waarmaakt. Ik ben verheugd en dankbaar dat we Rob bij Talpa Network mogen verwelkomen. We willen hem de komende jaren alle ruimte bieden om zijn talenten aan te wenden en samen mooie en leuke tv-projecten te ontwikkelen.'



Lees ook:
Kijkcijfers: record van 3,2 miljoen kijkers voor finale van 'De Slimste Mens'
Persbericht Talpa Network
http://www.SBS6.nl
Meer artikels over SBS6

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers