Speciale 'Zappsport@School' work-out voor de Koningsspelen met Rico Verhoeven

zaterdag 3 april 2021

Na het succes van de 'Zappsport@Home'-reeks met onder anderen voetballer Nathan Rutjes en zijn zoon Lavezzi en Olympisch judoka Roy Meyer komt 'Zappsport' met een speciale Koningsspelen-editie.

Met dit keer een hoofdrol voor wereldkampioen Rico Verhoeven.


Om te zorgen dat dit jaar alle kinderen, thuis of op school, tijdens de Koningsspelen kunnen sporten, biedt Koningsspelen in samenwerking met 'Zappsport' een digitale work-out aan: 'Zappsport+Koningsspelen@School work-out' met Rico Verhoeven. Op vrijdag 23 april, de dag van de Koningsspelen, is deze work-out te zien op het YouTube-kanaal van 'Zappsport'. Alle kinderen kunnen op de dag van de Koningsspelen de les vanuit het klaslokaal meedoen. Natuurlijk is de work-out ook vanuit huis te volgen.

Rico Verhoeven doet de oefeningen voor, ondersteund door enkele kinderen die de work-out met hem meedoen. In de speciale workout-sessie komen allerlei verschillende oefeningen voorbij. Je kunt zeker de welbekende squats en push-ups verwachten, maar wel allemaal met een speelse twist. Wat dacht je van boksen tegen een onzichtbare tegenstander, zweven als een vliegtuig of 'planken' terwijl je een tekening maakt?

'Zappsport@School work-out' met Rico Verhoeven verschijnt vrijdagochtend 23 april op het YouTube-kanaal van Zappsport.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers