Statement RTL 5 over 'Love Island' in Gran Canaria

dinsdag 25 augustus 2020

Momenteel zijn op het Spaanse eiland Gran Canaria de opnames van 'Love Island' (RTL 5/VIJF) in volle gang. Het reisadvies voor Gran Canaria werd echter aangepast naar code oranje ten gevolge van het coronavirus.

'Wij zijn ervan op de hoogte dat het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor Gran Canaria vandaag is aangepast naar oranje. Op dit moment zitten de presentatoren en de gehele basiscast (inclusief Islanders die er later in komen) gelukkig al op het eiland. De show kan volgende week maandag dus gewoon starten. We houden het reisadvies nauwlettend in de gaten', zo stelt RTL 5.

'De veiligheid van de deelnemers heeft onze hoogste prioriteit. De crew en Islanders zijn al meerdere keren getest, zowel voor het reizen als bij aankomst. De Islanders worden ook getest gedurende hun lockdown op het eiland. Voor de start van de opnames worden zij wederom getest. Bij een positieve uitslag of als een Islander zijn uitslag niet wil delen, wordt deelname geweigerd.'


LEES OOK: Nieuw seizoen, nieuwe islanders. 'Love Island' is terug!


Lees ook:
Nieuw seizoen, nieuwe islanders. 'Love Island' is terug!

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Een boeiend verhaal van Robbie Robertson, de dit jaar overleden gitarist en songwriter van The Band, over het nummer The Night They Drove Old Dixie Down. We gaan naar Jamaica en duiken in de muzikale roots van Bob Marley. En songwriter Holly Knight schreef maar liefst negen nummers voor Tina Turner. Zij vertelt over hun samenwerking en de totstandkoming van onder andere 'The Best'.

'Top 2000: The Untold Stories', om 23.35 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers