Stembus Televizier-Ster Online-videoserie geopend

dinsdag 30 maart 2021

Nederland mag weer naar de stembus. Deze keer voor de Televizier-Ster Online-videoserie waarmee creatieve online videomakers de eer krijgen die ze verdienen.

Er zijn bijzonder veel pareltjes van series te vinden in YouTube-land en omstreken. Daarom wordt de Televizier-Ster Online-videoserie dit jaar voor de derde keer uitgereikt. Vorig jaar ging Tim Hofman ermee vandoor met zijn serie #BOOS, het jaar ervoor was Shitty diary van Nienke Plas het populairst. En wie dit jaar wint, dat bepalen de kijkers.


Kijker bepaalt
De jury heeft een longlist gemaakt met een uitgebreide selectie van series waarop gestemd kan worden. Op die lijst staan verschillende vlogs, maar ook online-videoseries over bijvoorbeeld goede recepten, bizarre challenges, grappige sketches en onderwerpen waar je iets van opsteekt. Series die er niet opstaan maar waarop kijkers wel willen stemmen, kunnen worden toegevoegd via het open invoerveld. Uiteraard moeten alle series voldoen aan het reglement voor deze prijs. Stemmen kan via Televizier.nl/ring.

Nominatieronde
Om er maar even een cliché in te gooien: de keuze is reuze. De twintig series waarop het meest gestemd is, gaan door naar de grote nominatieronde in augustus. De jury voegt daar nog vijf wildcards aan toe voor series die echt de moeite waard zijn, maar die net niet genoeg stemmen kregen of die misschien wat minder bekend zijn bij het grote publiek.

Gouden Televizier-Ring
De vijfentwintig series strijden tijdens de nominatieronde om de Televizier-Ster Online-videoserie. De serie die in die ronde de meeste stemmen krijgt, wint de award tijdens de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers