'Streetlab' komt met nieuw programma 'Niet Te Geloven'

dinsdag 5 september 2017

De mannen van 'Streetlab' waren al goed in het uitvoeren van bijna onmogelijke opdrachten, maar nu gaan ze nog een stapje verder. In de studio vertellen ze onder leiding van presentatrice Tess Milne de meest ongeloofwaardige verhalen alsof ze echt gebeurd zijn.

Maar of dat echt zo is, is de grote vraag. Aan de jury om hun verhalen op waarde in te schatten.


In het nieuwe programma 'Streetlab Niet Te Geloven' splitsen de jongens zich op. De duo's Daan en Stijn en Tim en Jasper nemen het in de studio tegen elkaar op in het beweren van de meest ongeloofwaardige verhalen die volgens hen echt gebeurd zijn. Ze proberen een wekelijks wisselende jury (bestaande uit mensen als Georgina Verbaan, Kees Tol, Tim Haars en radio DJ’s Frank en Domien) ervan te overtuigen dat hun verhalen echt waar zijn, ook als dat misschien niet het geval is. Als de jury hen vlak voor de ontknoping gelooft, levert dat een punt op. Is het Tim en Jasper echt gelukt om een potje armpje te drukken met Arnold Schwarzenegger en te winnen zoals ze beweren? En is het verhaal van Daan en Stijn waar dat ze Maarten van Rossem aan het schaterlachen hebben gekregen?

In de studio krijgt de jury na elke ronde een nieuw gedeelte van hun avontuur te zien in een filmpje, wat hen steeds weer op het verkeerde been zal zetten. Nee dit is echt niet te geloven! Of misschien toch wel, of toch niet…elk verhaal blijft spannend tot de ontknoping. En we kunnen vast verklappen: er zijn er meer echt gebeurd dan je zou denken! In dit spiksplinternieuwe seizoen laten de jongens van 'Streetlab' zien dat ongeloofwaardige verhalen lang niet altijd ‘niet te geloven’ hoeven te zijn! Toch?!

'Streetlab Niet Te Geloven', vanaf woensdag 6 september om 21.20 uur op NPO 3. Herhaling vanaf donderdag 7 september om 1.40 uur op NPO 3.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers