Talkshow 'Khalid & Sophie' krijgt een nieuw seizoen op NPO 1

vrijdag 17 juni 2022
Foto: BNNVARA - © Annemieke van der Togt 2022

Na de zomer keert de talkshow 'Khalid & Sophie' terug in de vooravond van NPO 1. Dat heeft presentatrice Sophie Hilbrand gemeld in de laatste uitzending voor de zomerstop.

'Khalid & Sophie' wordt afwisselend gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Het programma werd vorig jaar gelanceerd als opvolger van 'De Vooravond' met Renze Klamer en Fidan Ekiz. Dat programma werd afgevoerd omdat het volgens BNNVARA 'niet urgent genoeg' was. 'De Vooravond' was dan weer de opvolger van 'De Wereld Draait Door'.


In 'Kahlid & Sophie' gelooft BNNVARA blijkbaar wel. De kijkcijfers van 'Khalid & Sophie' waren in deze eerste jaargang nochtans erg wisselvallig en de uitzendingen oogstten geregeld heel wat kritiek van pers en publiek. 'We zijn zeer tevreden over hoe de talkshow zich ontwikkelt en zetten volop in op deze krachtige titel. Wij verheugen ons nu alweer op een lang seizoen 'Khalid & Sophie' vanaf eind augustus', zegt directeur content van BNNVARA Suzanne Kunzeler.

Bron: ad.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers