Talkshow 'Khalid & Sophie' krijgt een nieuw seizoen op NPO 1

vrijdag 17 juni 2022
Foto: BNNVARA - © Annemieke van der Togt 2022

Na de zomer keert de talkshow 'Khalid & Sophie' terug in de vooravond van NPO 1. Dat heeft presentatrice Sophie Hilbrand gemeld in de laatste uitzending voor de zomerstop.

'Khalid & Sophie' wordt afwisselend gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Het programma werd vorig jaar gelanceerd als opvolger van 'De Vooravond' met Renze Klamer en Fidan Ekiz. Dat programma werd afgevoerd omdat het volgens BNNVARA 'niet urgent genoeg' was. 'De Vooravond' was dan weer de opvolger van 'De Wereld Draait Door'.


In 'Kahlid & Sophie' gelooft BNNVARA blijkbaar wel. De kijkcijfers van 'Khalid & Sophie' waren in deze eerste jaargang nochtans erg wisselvallig en de uitzendingen oogstten geregeld heel wat kritiek van pers en publiek. 'We zijn zeer tevreden over hoe de talkshow zich ontwikkelt en zetten volop in op deze krachtige titel. Wij verheugen ons nu alweer op een lang seizoen 'Khalid & Sophie' vanaf eind augustus', zegt directeur content van BNNVARA Suzanne Kunzeler.

Bron: ad.nl

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Alleskunner' (SBS6)

De 45 overgebleven vips worden ultiem op de proef gesteld. Zo wordt getest of ze beschikken over losse heupjes, moeten ze anagrammen oplossen en hoe eet je een koekje dat op je voorhoofd ligt, zonder je handen te gebruiken?

'De Alleskunner VIPS', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers