Thijs Zeeman confronteert stalkers in zijn eerste programma voor RTL 5

dinsdag 23 juni 2020

Presentator en (misdaad)journalist Thijs Zeeman gaat voor RTL een reeks programma's maken waarin hij mensen op een resultaatgerichte wijze confronteert met hun daden.

In 'Zeeman Confronteert: Stalkers' gaat Zeeman het gesprek aan met daders die niet willen stoppen met het herhaaldelijk lastigvallen en bedreigen van hun doodsbange slachtoffers. Voor Thijs een bekende problematiek waarvoor hij in zijn nieuwe programma een nieuw podium biedt. In deze eerste programmareeks voor RTL wordt Thijs bijgestaan door zijn trouwe kompaan Nico van den Dries (privédetective en ex-marechaussee).


Thijs Zeeman: 'Onder de noemer 'Zeeman Confronteert' zet ik confrontatie als gerechtvaardigd middel in om mensen die vastlopen te helpen met hun schrijnende problemen. Mijn team en ik behandelen bewust problematiek die wat ons betreft nog hoger op de politieke agenda zou moeten staan. Ik vind het belangrijk om in dit eerste seizoen, 'Zeeman Confronteert: Stalkers', het onderwerp stalking centraal te stellen omdat het materie is die me, zoals bekend, erg na aan het hart ligt. Dit probleem is vandaag de dag helaas relevanter dan ooit.'

Slachtoffers van stalking kunnen zich vanaf nu aanmelden voor 'Zeeman Confronteert: Stalkers' via rtl.nl/zeemanconfronteert

'Zeeman Confronteert: Stalkers' wordt geproduceerd door No Pictures Please (Fremantle) en is in het najaar van 2020 te zien bij RTL 5.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers