Tieners zijn baas over geld van hun ouders in 'Teenage Boss'

vrijdag 19 februari 2021

Geld leidt zelfs in de beste gezinnen tot eindeloze discussies: 'Ik wil, ik wil, ik wil...' Maar hoeveel geld verdienen je ouders eigenlijk en waar gaat dat naartoe?

In 'Teenage Boss' bepalen kinderen waar ze de portemonnee voor trekken. In iedere aflevering bepalen afwisselend Tom (13), de zusjes Lotte (13) en Lieve (11), Raid (10), Miguel (12) en Silver (14) waar het geld aan wordt uitgegeven. Vaders krijgen geen geld meer voor sigaretten en kleedgeld van zusjes wordt opgeheven.


Mentor Bilal staat hen bij: wordt het een berg nieuwe sneakers, elke dag patat, of toch maar de rekeningen betalen? In sommige afleveringen lopen de spanningen hoog op, zeker wanneer blijkt dat een 'Teenage Boss' in de eerste week bijna het hele maandbudget erdoorheen heeft gejaagd of als een 'Teenage Boss' weigert de tikkies aan zijn ouders te betalen.

Alle tieners hebben hetzelfde doel: ze willen geld overhouden voor iets wat op hun eigen verlanglijst staat. De vijfdelige BNNVARA-serie volgt de jonge schatbewaarders. Lukt het hen om voor hun doel te gaan en het einde van de maand te halen?

Bilal: 'Deze bazen mogen bepalen waar het geld van hun gezin naartoe gaat. De omgekeerde wereld dus. Dit programma had ik vroeger zelf ook wel als les kunnen gebruiken, ik was een ramp met geld. Het ging bij mij vooral op aan leuke dingen. Of deze tieners dat ook doen? Dat gaan we zien!

'Teenage Boss', vanaf 20 februari  rond  19.25 uur  bij  BNNVARA  op  NPO Zapp.

DOSSIER: Voorjaar 2021: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers