Tussenstand laatste kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2020

woensdag 29 juli 2020

De laatste kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2020 is halverwege en het is spannend! Dit zijn de tien programma's waar tot nu toe het meest op gestemd is!

De vierde kwalificatieronde is voor tv-programma’s de laatste mogelijkheid zich te plaatsen voor de eindronde van de Gouden Televizier-Ring. En dat lijkt te zijn doorgedrongen, want tv-kijkers stemmen massaal.


In de voorlopige tussenstand zien we oude bekenden zoals 'De Slimste Mens' en 'Hello Goodbye', maar ook nieuwkomers zoals 'Dertigers' en 'We Want More'. Ook het hernieuwde 'Dragons' Den' lijkt in de smaak te vallen bij het kijkerspubliek.

Hieronder de tien programma’s (in alfabetische volgorde) waarop tot nu toe het meest gestemd is.

- 'Beau' (RTL 4)
- 'Beter Laat Dan Nooit' (RTL 4)
- 'De Slimste Mens' (KRO-NCRV)
- 'Dertigers' (BNNVARA)
- 'Dragons' Den' (WNL)
- 'Fred: Het Andere Gezicht' (Videoland)
- 'Hello Goodbye' (KRO-NCRV)
- 'Het Echte Leven in de Dierentuin' (NTR)
- 'Nick, Simon en Kees: Homeward bound' (AVROTROS)
- 'We Want More' (SBS 6)

De stembussen zijn nog geopend tot 5 augustus 10.00 uur. Dat betekent dat er nog van alles nog kan gebeuren en dat geen van deze titels verzekerd is van een plaats in de uiteindelijke top 5 van dit kwartaal.

Kwalificatierondes
In totaal zijn er vier voorrondes waarbij steeds vijf programma’s doorgaan naar de volgende ronde. Daarna geeft de redactie van Televizier nog vijf wildcards weg zodat in totaal 25 programma’s kans maken op de Gouden Televizier-Ring 2020.

Stempagina
Stemmen kan op de bekende pagina www.televizier.nl/ring. Daar staan alle programma’s die in aanmerking komen voor een plek in de eindronde.

8 oktober
De 55e Gouden Televizier-Ring wordt op 8 oktober uitgereikt in koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers