Tussenstand verkiezing Gouden Televizier-Ring 2020

dinsdag 8 september 2020

We zijn op de helft van de nominatieronde voor de 55e Gouden Televizier-Ring! Dat betekent dat we vandaag in alle categorieën de tussenstand bekendmaken.

De stembussen voor de Gouden Televizier-Ring verkiezing 2020 raken voller en voller. Er wordt flink gestemd, maar welke tv-programma’s, presentatrices, presentatoren, acteurs en actrices, talenten, online-videoseries en jeugdprogramma’s kregen tot dusver de meeste stemmen? Dat maken we bekend in de tussenstanden van de 55e Gouden Televizier-Ring verkiezing.


Top 10
In alfabetische volgorde kregen onderstaande programma’s tot nu toe de meeste stemmen. Maar let op: het is nog geen gelopen race, want met nog twee weken te gaan, kan er nog van alles gebeuren! Stemmen kan tot 21 september 8.00 uur.

- 'Beste Zangers' (AVROTROS)
- 'Bureau Burgwallen' (RTL 4)
- 'Dream School' (NTR)
- 'Expeditie Robinson' (RTL 4)
- 'Fred: Het Andere Gezicht' (Videoland)
- 'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen' (Omroep MAX)
- 'Lego Masters' (RTL 4)
- 'Mocro Maffia' (Videoland)
- 'Nick, Simon en Kees: Homeward Bound' (AVROTROS)
- 'Over Mijn Lijk' (BNNVARA)

Alle categorieën
Ook in de overige categorieën is er al veel gestemd. De lijstjes met de populairste namen en titels in alfabetische volgorde vind je hier:

- Televizier-Ster Presentatrice
- Televizier-Ster Presentator
- Televizier-Ster Acteur/Actrice
- Televizier-Ster Online-videoserie
- Televizier-Ster Talent
- Televizier-Ster Jeugd

Stemmen kan nog steeds
We publiceren vandaag de titels en namen waarop het meest is gestemd, maar geen nood: alle geselecteerde mensen, series en programma's maken nog evenveel kans om te winnen. Stemmen doe je tot 21 september 8.00 uur 's morgens via Televizier.nl/ring. Voor alleen de Televizier-Ster Jeugd stem je via Televizier.nl/jeugd.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers