TV Oranje en KPN bereiken voorlopig akkoord over doorgifte

dinsdag 25 april 2023

Na een stevige onderhandeling hebben KPN en TV Oranje alsnog overeenstemming bereikt over de doorgifte van TV Oranje tot 1 juli 2024.

Eerder deze maand leek het erop dat de muziekzender per 1 juli a.s. uit het pluspakket van KPN zou verdwijnen. Doordat beide partijen bereid bleken om wat water bij de wijn te doen, kunnen bij KPN ruim twee miljoen potentiële kijkers voorlopig ongestoord TV Oranje blijven ontvangen.


'Deze overeenkomst is mooi voor de ettelijke supporters van TV Oranje die klant zijn van KPN en voor de duizenden verontruste Nederlandse artiesten die dag en nacht bij TV Oranje te zien zijn', aldus TV Oranje-directeur Gerard Ardesch. Of en hoe KPN en TV Oranje na 1 juli 2024 met elkaar verder gaan zal het komende jaar onderwerp van gesprek zijn tussen beide partijen.

Over TV Oranje
TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en programma’s met Nederlandse muziek. Iedere artiest kan zijn of haar clip insturen. Verder biedt de zender onder meer een dagelijkse Verzoekparade, tv-specials rond Nederlandse artiesten en de hitlijst Oranje Top 30. Meer informatie is te vinden op www.tvoranje.nl.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers