Tweeling Sharon en Esmee met MTV op vakantie in 'Double Trouble'

zaterdag 26 augustus 2017

'Ex on the Beach: Double Dutch'-tweeling Sharon en Esmee zagen al op tegen de hele zomer broodjes smeren voor hun werk, maar Viacom-zender MTV biedt hulp en stuurt de twee op vakantie!

De meiden gaan op avontuur in Bulgarije, maar moeten eerst de nodige voorbereidingen treffen, een nieuwe garderobe aanschaffen en cosmetische ingrepen ondergaan om piekfijn op hun bestemming aan te komen. Als de tweeling eindelijk hun weg op het vliegveld heeft gevonden kan het avontuur beginnen: tijd voor 'Double Trouble'! Vanaf 27 augustus elke zondag om 22.00 uur op MTV.


'Kutcamping' en special guests
Hoe lang houden Sharon en Esmee het vol op die 'kutcamping'? Met een toiletrol over de camping gaan is niet bepaald hun stijl en dus nemen ze het heft in eigen handen. En alsof ze samen nog niet voor genoeg 'Double Trouble' zorgen, komen EOTB-ers Jordi en Jeffrey de dames verrassen. Kan Sunny Beach zijn promenade sluiten nadat deze vier feestbeesten langs zijn geweest?

Vanaf 27 augustus is het elke zondag om 22.00 uur 'Double Trouble' met Sharon en Esmee, exclusief op MTV.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers