Videoland introduceert nieuwe abonnementsvormen: Basis, Plus en Premium

dinsdag 14 juli 2020

Vanaf vandaag start Videoland met het aanbieden van drie abonnementen: Basis, Plus en Premium. Met deze nieuwe abonnementen krijgt de kijker meer keuzevrijheid.

Alle klanten van Videoland houden hetzelfde aanbod aan series, films en documentaires. Het verschil zit in de aanwezigheid van advertenties, het aantal schermen waarop Videoland tegelijkertijd te bekijken is en toegang tot de Download to Go-functie. Adverteerders krijgen hierdoor een nog rijker aanbod aan premium videoproposities.


Videoland start vanaf vandaag met de gefaseerde uitrol van onderstaande abonnementsvormen.

Anna-maria Vujinovic, Sales Director Ad Alliance: 'De nieuwe Videoland abonnementen bieden naast meer keuzevrijheid voor onze kijkers, een verrijking van onze premium video proposities. Hierbij bedienen we niet alleen de consument, maar zeker ook onze adverteerders. Het adverteren bij de hoogwaardige content van Videoland, bij consumenten die aangeven dat ze openstaan voor het ontvangen voor commerciële uitingen, is een unieke propositie in de markt waarmee we onze positie als hét videopowerhouse van Nederland stevig invulling geven.'

Voor huidige klanten verandert er niets in hun abonnement. Zij betalen dezelfde maandelijkse prijs die ze gewend zijn, met de voordelen van een Premium-account. Wanneer zij gebruik willen maken van een van de andere abonnementen dan kunnen zij dit naar wens aanpassen.

Lucien Brouwer, Chief Marketing Officer RTL: 'Wij weten dat onze klanten verschillende eisen stellen aan een goede streamingdienst. Voor de ene klant is het belangrijk dat het hele gezin kan streamen, liefst tegelijk, maar niet naar dezelfde serie of film. Terwijl een ander vooral samen op de bank een serie kijkt. Zo is het ook met reclame. Vind je het prima om reclames te zien dan krijg je van ons meteen een gunstigere prijs. En valt er vanaf nu ook in je abonnement wat te kiezen bij Videoland.'

De komende periode worden de nieuwe abonnementen gefaseerd uitgerold, zowel voor nieuwe als voor bestaande klanten. Dit geldt ook voor de mogelijkheden voor adverteerders. Op dit moment wordt er gestart met een aantal vaste partners, later in het jaar worden de commerciële mogelijkheden verder uitgebreid.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers