Videoparty voor Prime Video is vanaf nu beschikbaar

maandag 7 december 2020

Prime Video klanten in Nederland kunnen nu genieten van Prime Video Videoparty, een sociale kijkervaring die beschikbaar is voor Prime leden zonder extra lidmaatschapskosten.

Klanten kunnen kiezen uit duizenden titels die beschikbaar zijn in de SVOD-catalogus van Prime Video, waaronder Amazon Originals zoals 'Borat Subsequent Moviefilm', 'The Boys', 'Tom Clancy's Jack Ryan', 'Chemical Hearts', 'Upload', 'Troop Zero', 'My Spy' en Emmy Award winnaars 'Fleabag' en 'The Marvelous Mrs. Maisel'.


Prime Video klanten kunnen een Videoparty hosten of zelf deelnemen aan een Videoparty. De host beheert de Videoparty en bepaald daarom ook wat er gebeurt. Er is ook een chatfunctie om te communiceren met deelnemers. Videoparty is geschikt voor maximaal 100 deelnemers per sessie, iedere deelnemer moet een Prime lidmaatschap hebben.

Hieronder vind je enkele stappen om deel te nemen:

Stap 1: Zoek een film of serie - Klik op het Videoparty icoontje op je scherm voor films. Voor series vind je het in de lijst met afleveringen.
Stap 2: Voer je naam in - Kies de naam die je wilt gebruiken tijdens het chatten. Creëer je Videoparty.
Stap 3: Nodig je vrienden uit - Deel je Videoparty-link met maximaal 100 mensen. Je vrienden kunnen meedoen door op hun link te klikken.
Stap 4: Begin met kijken en chatten - Als iedereen klaar is om te beginnen, start je de Videoparty. De host kan afspelen, pauzeren en delen van de film of serie skippen.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers