Vierde seizoen 'Dance Dance Dance' van start

vrijdag 24 augustus 2018

Na drie maanden lang keihard trainen zijn vijf nieuwe koppels klaargestoomd voor het vierde seizoen van 'Dance Dance Dance'. Zaterdag 25 augustus om 20.00 uur bij RTL 4 barst de dansstrijd los.

Bridget Maasland en Jelle de Jong, Holly Mae Brood en Soy Kroon, Britt Scholte en Urvin Monte, Marlayne Sahupala en Patrick Martens en Miljuschka Witzenhausen en London Loy laten zien waar ze al die maanden zo hard naartoe hebben gewerkt. Complexe choreografieën gecombineerd met prachtige decors zorgen ervoor dat de optredens wederom naar een hoger level getild worden.


Verder keert dit seizoen een oude bekende van de 'Dance Dance Dance'-familie terug naar het programma. Humberto Tan neemt samen met Chantal Janzen de presentatie op zich. Humberto: 'Ik ben dit programma begonnen als deelnemer en mag het dit jaar als presentator doen. Ik weet als geen ander wat de deelnemers voor dit programma over moeten hebben. Het is echt loodzwaar, maar daarom ook zo mooi wanneer een dans goed lukt.'

De koppels zijn samen met topchoreografen aan de slag gegaan om spectaculaire clips en dance-acts van ’s werelds beste artiesten zo goed mogelijk na te bootsen. En dat ging echt niet altijd zonder slag of stoot. Gelukkig blijft het maandenlang afzien zeker niet onbeloond. Elk koppel verdient met hun deelname een bedrag van 25.000 euro voor een door henzelf gekozen doel, en het winnende duo mag een cheque van maar liefst 100.000 euro overhandigen. De koppels dansen voor het Epilepsiefonds, de Nierstichting, Spieren voor Spieren, de Zonnebloem en de NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind).

'Dance Dance Dance' wordt geproduceerd door Talpa Producties.

'Dance Dance Dance', vanaf zaterdag 25 augustus wekelijks om 20.00 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Begin 2022 neemt Frankrijk het voorzitterschap van de EU over van Slovenië. President Macron wil de economische problemen in Europa aanpakken, maar de spanningen tussen Rusland en Oekraďne lopen op. Macron probeert om escalatie te voorkomen, maar desondanks valt Rusland het land binnen. Regisseur Guy Lagache heeft een ongekende toegang tot Macron. Hij reist mee naar Kiev, Brussel en Moskou en filmt gesprekken van Macron met wereldleiders, waaronder een belangrijk telefoontje met Vladimir Poetin. Na het uitbreken van de oorlog zien we hoe Macron zijn werk voortzet en voor elkaar krijgt dat de EU Oekraďne militair en financieel te hulp komt.

'2Doc: A President, Europe and War', om 23.30 uur bij de VPRO op op NPO 2.

Dossiers