Vierde seizoen van 'The Handmaid's Tale' vanaf 30 april te zien bij Videoland

donderdag 29 april 2021

Praise be! Het vierde seizoen van het met prijzen overladen 'The Handmaid's Tale' is vanaf vrijdag 30 april exclusief bij Videoland te zien. De vierde reeks start met de release van twee afleveringen, daarna is wekelijks een nieuwe aflevering te zien.

De dystopische dramaserie 'The Handmaid's Tale' speelt zich af in de nabije toekomst en is gebaseerd op de klassieke roman van Margaret Atwood. De serie vertelt over het leven in Gilead, een totalitaire samenleving in wat vroeger deel uitmaakte van de Verenigde Staten.


In het aankomende seizoen slaat hoofdrolspeelster June (Elisabeth Moss) terug tegen Gilead als een felle rebellenleider. Maar de risico's die ze neemt, brengen onverwachte en gevaarlijke nieuwe uitdagingen met zich mee. Haar zoektocht naar gerechtigheid en wraak dreigt haar te verteren en haar meest gekoesterde relaties te vernietigen.

Dit vierde seizoen is Elizabeth Moss niet alleen vóór de camera te zien, maar ook erachter. Ze regisseert drie van de in totaal tien afleveringen. Daarnaast nemen onder anderen Joseph Fiennes (Fred Waterford), Yvonne Strahovski (Serena Joy), Samira Wiley (Moira Strand), Alexis Bledel (Emily Malek), Ann Dowd (Aunt Lydia) en Max Minghella (Nick Blaine) de kijker weer mee in een sinistere wereld die onwerkelijk, maar tegelijkertijd ook angstig realistisch is.

De afgelopen jaren won 'The Handmaid's Tale' vijftien Primetime Emmy Awards, waaronder Beste Vrouwelijke Hoofdrol (Elisabeth Moss), Beste Vrouwelijke Bijrol (Ann Dowd), Beste Vrouwelijke Gastrol (Alexis Bledel), Beste Scenario (Bruce Miller) en Beste Regie (Reed Morano). Bovendien was ‘The Handmaid’s Tale de eerste non-lineaire serie die de felbegeerde Primetime Emmy Award voor Beste Dramaserie won. Daarnaast won de serie twee Golden Globes; die voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol (Elisabeth Moss) en voor Beste Dramaserie. 

De eerste drie seizoenen van 'The Handmaid's Tale' zijn te bingen bij Videoland. 

'The Handmaid's Tale' is geproduceerd door MGM Television en internationaal gedistribueerd door MGM.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers